2008. február 27., szerda

Díjazták 2007 legeredményesebb sportolóit

Fergeteges gála a JAMKK-ban

A felújítás alatt álló Sportcsarnok helyett a József Attila Művelődési és Konferencia Központban került megrendezésre a 12. sportdíj-átadó gála. A hagyományoknak megfelelően idén is számos sportágban díjazták a legjobbakat.
Felnőtt férfi kategóriában Nagy György íjász (edzője: Manga János), nőiben pedig Papp Ildikó atléta és duatlon versenyző (edzője: Kadlót Zoltán) kapták meg a jeles kitüntetést. Az atléta hölgy így egymást követően ötödik alkalommal lett az év legeredményesebb sportolója. Ifjúsági korcsoportban Egri Balázs atléta (edzője Máté Csaba és Kadlót Zoltán) és Koós Brigitta tájfutó, hegyikerékpáros (edzője: Koósné Nagy Judit és Kovács Norbert) vehették át a díjat.
A csapatok közül a Wamsler SE-Salgótarján kosárlabda csapata bizonyult a legjobbnak. Az utánpótlás csapatok közül a SASE leány teniszcsapata diadalmaskodott, így már második alkalommal érdemelték ki a legeredményesebbeknek járó elismerést.
A díjátadó után Székyné dr Sztrémi Melinda köszöntötte a jelenlévőket, majd egy fergeteges színpadi show szórakoztatta a közönséget.