2008. február 15., péntek

Horváth Ágnes Salgótarjánban

Füttykoncert fogadta a minisztert

Hangos fogadtatásban volt része Horváth Ágnes egészségügyi miniszternek február 14-i salgótarjáni látogatásán. A liberális politikus rendőrök és kormányőrök biztostásával érkezett meg a helyi SZDSZ által szervezett programra.
A kampánysátorban a tervek szerint vércukorszint- és vérnyomásmérésre, filmvetítésre és lakossági fórumra került volna sor, azonban oda csak keveseket engedtek be.
A miniszterasszony szakmai megbeszélést folytatott helyi orvosokkal, és a Szent Lázár Megyei Kórház gazdasági igazgatójával, Kaszás Erikával.
- Megalakult a Nógrád Megyei Liberális Egészségügyi Kabinet, melynek feladata a helyi sajátosságok és igények megvitatása illetve azok eljuttatása az SZDSZ elnöksége felé – jelentette be a megjelent sajtóképviselők előtt Horváth Ágnes. Továbbá kifejtette álláspontját a népszavazási kampánnyal kapcsolatban is.
A meglehetősen feszült helyzetből adódóan a mobil kampánysátor a megjelent választópolgárok többsége számára tehát kihasználatlan maradt. Horváth Ágnest rohamrendőrök sorfala által biztosítva, szolgálati esernyők alatt kísérték autójához.