2008. január 23., szerda

Salgótarján Kártya mindenkinek

Aláírták a szerződést, indul a program

Indul a Salgótarjáni Kártyaprogram és egyben a Salgótarján Kártya bevezetése – jelentette be Székyné Dr. Sztrémi Melinda január 22-i sajtótájékoztatóján. A Stellum Marketing Kft által kidolgozott és irányított rendszer lényege, hogy erősítve a kis- és középvállalkozásokat hozzájáruljanak a lakosság létfenntartásának megkönnyebbítéséhez is.
Ennek módja egy pontrendszer kidolgozása. Eszerint lesznek pontkibocsátó és pontelfogadó helyek – olyan cégek, intézmények, akik csatlakoznak a programhoz. A vásárlók a Kártyára gyűjtött pontjaik - amelyet vásárlás során kapnak – fejében kedvezményekben részesülhetnek.
A Kártya bevezetésének első lépéseként a Stellum Marketing Kft minden salgótarjáni háztartásba eljuttat egy kártyát, természetesen ingyen és bérmentve – mondta el Stark István ügyvezető igazgató. A program előnye – folytatta - hogy a városlakók számára olcsóbb lesz a megélhetés, a hazai kereskedők pedig képesek lesznek versenyre kelni a külföldi üzletláncokkal, ugyanis pontakcióik révén hihetetlen alacsony áron kínálhatják termékeiket. Ugyanakkor az így képződő anyagi kiesést a rendszer megtéríti nekik.
A szerződésbe foglaltak szerint a Kártya április közepéig jut el a háztartásokba.