2008. január 22., kedd

Szurkolói ankét

Értékelt az SBTC elnöksége


Szurkolói ankétra várta szimpatizánsait az SBTC elnöksége január 21-én délután. Az összejövetelen – melynek a József Attila Művelődési és Konferencia Központ adott otthont – Kakuk József, a klub elnöke értékelte 2007 nyarán megalakult elnökség elmúlt hónapokban végzett munkáját, majd ismertette a célkitűzéseket.
Fontos feladatnak tartjuk a klub hagyományainak ápolását, a tagszervezést, a szimpatizánsok körének bővítését, ily módon erősítve az SBTC nagy családjához való kötődés érzését – mondta Kakuk József. Fontos eredménynek nevezte a vállalkozásokkal és a sportegyesületekkel kialakított jó kapcsolatot, majd az SBFC és az SBTC közötti tárgyalások eredményeiről tájékoztatta a jelenlévőket – ahogy mondta - eloszlatva ezzel minden híresztelést és mendemondát.
Az SBFC elnöke valóban megkereste az SBTC elnökségét a két csapat összeolvadására vonatkozó elképzelésével. A fúziót nem támogatjuk, az együttműködést viszont igen. A tervek szerint a baglyasaljai csapat utánpótlásbázisa lenne a fekete-fehéreknek – mondta Kakuk József.
Az elnöki tájékoztató után a szakmai segítők nevében Répás Béla értékelte a felnőtt, az ifjúsági és a serdülő csapat munkáját.