2008. június 24., kedd

30 éves az SKSE öregfiúk labdarúgó csapata

Jubileumi torna a Tóstrandon
A Salgótarjáni Kohász Sport Egyesület, azaz a SESE öregfiúk labdarúgó csapata a közelmúltban jubileumi tornát rendezett a Tóstrandon.
A csapatot 30 évvel ezelőtt alapították Dicse András, Pünködsi József és Sebők János kezdeményezésére. Akkor tizennyolcan voltak, ma huszonkilencen alkotják a csapatot. Az öregfiúk átlagéletkora pontosan 50 év.
A 30. születésnap alkalmából rendezték meg a jubileumi tornát, amelyre meghívták Fülekpüspöki és Gyöngyös csapatát. A résztvevő csapatokat Simon Lajos, az Oktatási, Kulturális és Sport Iroda főtanácsosa köszöntötte, majd kezdetét vette a barátságos labdarúgó torna. Az első mérkőzésen az SKSE és Gyöngyös lépett pályára. Az izgalmas, látványos meccs eredményét végül tizenegyesekkel döntötték el, mert a rendes játékidő eredménye 2-2 lett. A második mérkőzésen az SKSE Fülekpüspöki csapatával játszott. A hazaiak 3-1-re legyőzték a vendégcsapatot. A harmadik mérkőzésen a vendégek játszottak. A heves megyei csapat 3-1-es győzelmet aratott, így megszerezte a tornagyőzelmet. A torna ezüstérmese az SKSE lett. A Fülekpüspöki csapat a harmadik helyen végzett. Megválasztották a torna gólkirályát is. Ezt a címet a gyöngyösi Tóth Attila nyerte el 3 góllal.